Over ons

Dit zijn wij:

E-fulfilmentexpo.nl komt voort uit de logistieke afdeling van persgroothandel Pressekeppel, opgericht in 1945 in Krefeld. In 1997 werd het logistieke gebied als zelfstandig bedrijf opgericht als ztv Zustell-, Transport- und Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG. In april 2019 fuseerde Presse Keppel met drie andere persgroothandels in Noordrijn-Westfalen. In verband met deze fusie is ztv omgedoopt tot e-fulfilmentexpo.nl en gaat het stap voor stap door met het beheer van locaties en logistieke taken.

Onze diepe wortels in het persgebied rechtvaardigen onze essentiële kerncompetenties. Bijna geen enkele taak in de logistiek is zo veeleisend als zakendoen met de dagelijkse pers. In ons dynamisch beheerde centrale magazijn werken we 365 dagen per jaar en de klok rond. Een centrale computer richt op een oppervlakte van 40.000m² de meest effectieve opslagruimte in als blok-, pallet-, rekken- en kleingoedmagazijn.

Onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk vormen de basis van de logistieke performance, die wordt verzorgd door in totaal 330 medewerkers. Hoe indrukwekkend het ultramoderne magazijn ook mag lijken, opslag is slechts één pijler van het bedrijfsmodel, dat is onderverdeeld in drie gebieden; Fulfilment, campagnelogistiek en transportlogistiek.

We worden gekenmerkt door maximale prestaties in strakke tijdsbestekken, flexibiliteit in uitzonderlijke situaties en gevoeligheid voor waardevolle producten. Hierdoor kunnen wij onze diensten van de hoogste kwaliteit leveren tegen economisch interessante voorwaarden. Dit geldt zowel voor de dagelijkse gang van zaken als voor speciale projecten of de implementatie van nieuwe businessmodellen.

Om u een dieper inzicht te geven in ons werk, presenteren we enkele praktijkvoorbeelden op onze website.

Misschien heeft u ook een lopende projecttaak of gebieden waarop wij u permanent kunnen ondersteunen.